Η ΣΧΟΛΗ

Καλωσήλθατε στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

Προφίλ

Η καλύτερη, πληρέστερη και περισσότερο ανθρωποκεντρική εκπαίδευση είναι πλέον απαίτηση όλων. Άλλωστε πρόκειται για τη σημαντικότερη επένδυση, η οποία σχετίζεται με το μέλλον των σπουδαστών μας, άρα και του κόσμου μας.

Η ιστορία μας

Ο πρώτος εκπαιδευτικός οργανισμός ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην περιοχή του Πειραιά το 1992. Στη συνέχεια, η διαρκής, ποιοτική, επιμελημένη δουλειά και η εμπιστοσύνη του κόσμου, οδηγεί σε μια ανέλπιστη αύξηση των σπουδαστών μας με αποτέλεσμα να προβούμε στην επέκταση του φροντιστηρίου στην ίδια περιοχή, το 1996. Από το Σεπτέμβριο του 2008, λειτουργεί στην περιοχή της Καισαριανής παράρτημα του φροντιστηρίου.

H φιλοσοφία μας

Τα Εκπαιδευτήρια ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, λαμβάνοντας υπόψη τις προσταγές των καιρών μας και την υψηλή ποιότητα γνώσης που πρέπει να παρέχει ένα σύγχρονο και ενημερωμένο εκπαιδευτήριο, συμμετέχουν ενεργά όχι μόνο στον τομέα της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης για ΠΑΙΔΙΑ και ΕΝΗΛΙΚΕΣ, από το 1992, αλλά και σε άλλους τομείς όπως: στην Εξειδικευμένη Πιστοποίηση (TOEFL, GMAT, GRE, IELTS, TOEIC), στα Εξειδικευμένα Αγγλικά Ορολογίας (Business English) για επαγγελματίες, στην Εκμάθηση Υπολογιστών (ECDL), και στα Πανεπιστημιακά Μαθήματα.

Από τότε έως σήμερα, με μοναδικό σκοπό την προσφορά γνώσεων μέσα από ποιοτικές, πρωτοποριακές και καινοτόμες διαδικασίες, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά και με πάθος προς όφελος του σημερινού σπουδαστή και αυριανού επαγγελματία.

Τα Εκπαιδευτήρια ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, με απόλυτα καταρτισμένους, ενημερωμένους και έμπειρους καθηγητές, διαθέτοντας σύγχρονα οπτικοακουστικά και ηλεκτρονικά μέσα, ειδικά διαμορφωμένες ευχάριστες και φιλικές αίθουσες, και το κυριότερο από όλα, λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορετικότητα του κάθε σπουδαστή (οπτικός, ακουστικός τύπος), ανταποκρίνονται άριστα στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια υψηλά τα standards στον τομέα της φροντιστηριακής εκπαίδευσης.

Επιπλέον η συνεργασία Σχολείου, Σπουδαστή, Οικογένειας είναι κάτι το οποίο πιστεύουμε και επιδιώκουμε, έτσι ώστε να λύνουμε ή να βελτιώνουμε θέματα που πιθανόν να παρουσιάζονται. Από τις πρώτες μέρες της νέας σχολικής χρονιάς, θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τους καθηγητές μας, οι οποίοι θα σας ενημερώσουν για το πρόγραμμα και άλλα σημαντικά θέματα.

Κεντρικός πυλώνας της φιλοσοφίας μας είναι η πολιτιστική μας ταυτότητα, η οποία έχει διαμορφωθεί όλα αυτά τα χρόνια μέσα από πολυάριθμες εκδηλώσεις ποικίλου πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Υπεύθυνοι Διεύθυνσης & Σπουδών

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ

  • MASTER OF ARTS Αγγλικής και Δραματικής Φιλολογίας, NORTH DAKOTA STATE UNIVERSITY, Η.Π.Α.
  • MASTER OF ARTS Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών, LONDON SCHOOL OF ECONOMICS, Λονδίνο, ΑΓΓΛΙΑ & NEW SCHOOL FOR SOCIAL RESEARCH, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α.
  • BACHELOR OF ARTS, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών, KINGSTON UNIVERSITY, Λονδίνο, Αγγλία.
  • ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής, AMERICAN ACADEMY OF DRAMATIC ARTS, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α.

ΕΛΕΝΑ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗ-ΚΟΤΡΟΚΟΗ

  • ΒACHELOR OF ARTS Δημόσιας Διοίκησης, ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
  • ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ & ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Αγγλικής Γλώσσας
  • ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ Ισπανικής Γλώσσας
  • DIPLOMA IN TEAM & LEADERSHIP COACHING (ICF)
  • NLP Practicioner, AMERICAN BOARD of NLP
  • TEACHER TRAINER